HİZMETLERİMİZ

Tam kapsamlı
hizmet veren
Sunfort tasarım ofisi.

Slideroof Bioclimatic Serisi

Slideroof serisi Bioclimatic Pergola; hareketli alüminyum lameller sayesinde ortamınıza en estetik modülde yaşam konforu sağlayan bir yapıdır. Bu estetik, yenilikçi ve modern çizgide ki ürünümüz onu diğer gölgelendirme sistemlerinden ayırmaktadır.

Premium Pergola Serisi

Premium Flat Pergola; estetik görüntüsü ve katlanır olması yönüyle tercihen kapalı /açık olarak dört mevsim ve 24 saat boyunca sizlere evinizdeymiş hissini yaşatmaktadır. Sistemlerimiz mevsimsel etkilerden ve en kötü hava koşullarından, uv ışınlarından, şiddetli yağmur, kar ve fırtınalardan sizleri korumaktadır.

Rebecca Kasetli Tente Serisi

Rebecca Kasetli Tente, ithal akrilik kumaşlı olup kaset sistem yapısıyla iklim ve çevre etkilerinden kumaşın yıpranmasını ve kir tutmasını engelleyen uzaktan kumandalı ve Somfy marka motorlu özel tasarım harikası bir üründür.

Sunstore & Zip Perde Serisi

Sunstore Zip Perde Sistemi, kendine özgü mekanik yapısı ile evinizde çağ atlatacak en yüksek kalitede bir dış perde çözümüdür. Zip Perdemiz de İtalyan Marka Serge Ferrari kumaş kullanılmaktadır. Tüm hareketli sistemlerimiz de olduğu gibi zip perde sistemlerimiz de Somfy marka motor kullanılmaktadır.

Sundream Şemsiye Sistemleri

Cepteur sint occaecat cupidatat proident, taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole.

Gold Cam Serisi

Gold serisi cam sistemlerimiz; Sürme Cam, Katlanır Cam, Giyotin Cam olarak alternatif ve istenilen her özellikte cam çeşitleri ile sizlere hizmet vermektedir. Alüminyum çerçeveli; sürgü cam, katlanır cam, giyotin cam ve sabit doğrama camlarımız da alüminyum kalınlığımız minimum 3-4 mm kalınlığında kaliteli sınıf grubunda tasarlanmaktadır.

Gölgelendirme Sistemlerini ile Katkı Sağladığımız Alanlar

0

metrekare üretim

0

fazla proje

SERTİFİKALARIMIZ

Çözüm
Ortaklarımız

Projelerimizde kullandığımız Dünyaca ünlü
tamamlayıcı ürün markalar…

Projelerimiz

Saray Muhallebicisi – Vadi İstanbul

Saray Muhallebicisi – Vadi İstanbul

Sahan – Kalamış

Sahan – Kalamış

ISG Hotel – Sabiha Gökçen

ISG Hotel – Sabiha Gökçen

Pelikan Villa – İstanbul

Pelikan Villa – İstanbul

Metropolitan – İstanbul

Metropolitan – İstanbul

Maranegro – Kilyos

Maranegro – Kilyos

Referanslarımız

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınıza kaydeder. Çerez ve Gizlilik Politikası