Marmara Geri Dönüşümcüler San. Sit. Şekerpınar Mah. Göktürk Sk. No: 30

Çayırova / Kocaeli

0 262 658 29 85

info@istanbulforklift.com

Forklift

Depo İçi Ekipmanlar

Yedek Parça

Güçlü performans, yüksek ekonomiklik ve aşırı çeviklik mi arıyorsunuz?

 

O zaman Jungheinrich denge ağırlıklı forkliftlerimizle tanışın: küçük ve kompakt olan akülü forklift ve enerji tasarruflu ama yüksek performanslı Dizel/LPG forklift ile 1.000 ile 9.000kg arası taşıma kapasitesine sahip forkliftlerimiz, hem depo hem de açık alan kullanımı

için uygun çözüm sunar.

 

Ayrıca 9.000 ile 25.000 kg arası alternatif dizel markalarımız için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Artan maliyetler ve sürekli çoğalan ürün çeşitleri göz önünde bulundurulduğunda performans ve alan kullanım derecesi gibi faktörler deponun verimliliği için gittikçe daha fazla önem taşır.

 

Yüksek raf istifleyicilerimiz, dar alan sipariş toplayıcı_ larımız, reach trucklarımız ve transpaletlerimizle  size gereksinimlerinize uygun ve ekonomik çözümler sunuyoruz.

 

Etkin Stok yönetimi ve hızlı temin tecrübesi sayesinde yedek parçaların gerek yurtiçi gerek yurtdışı sürekli tedariği sağlanır. Stoktan karşılanan yada hızlı bir şekilde tedarik edilen  yedek parça sayesinde arızalara kısa sürede müdahale edilmektedir. İstanbul forklift size, orjinal yedek parçaların yanısıra tamir görmüş yedek parçalarda sunmaktadır.

 

İstanbul forklift - Yedek Parça Birimi siz müşterilerine her türlü yedek parça tedariği konusunda hizmet vermeye ve sizlere uyguladığı fiyat ve ürün politikası ile ilgili bilgilendirmeye hazırdır.

 

Marmara Geri Dönüşümcüler San. Sit.

Şekerpınar Mah. Göktürk Sk. No: 30

Çayırova / Kocaeli